ВСЕУКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З ЕКОЛОГІЇ

З 13 по 17 березня 2018 року у місті Житомирі на базі Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів №2.
 проходив ІV етап VIII Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології, у якому змагалися 75 юних екологів з 24  областей України та м. Києва.

Львівську область на олімпіаді представляли 4 учні, серед них і учениця 10 класу Белзької школи Войтович Марія з темою науково – дослідницької роботи “Біоекологічна структува адвентивної флори міста Белза та прилеглих територій” (наукові керівники: Гончаренко Віталій Іванович, кандидат біологічних наук, доцент кафедри ботаніки і Лемега Ірина Петрівна, вчитель хімії і біології Белзької школи). Програмою олімпіади передбачався теоретичний тур та захист науково-дослідницьких екологічних проектів (практичний тур). Оцінювали знання юних екологів України кваліфіковане журі – 30 науковців з 19 закладів вищої освіти. Вітаємо Марію, яка показала достойний результат, адже до призового місця їй не вистачило зовсім трішки. 
Вітаємо вчителя Белзької школи Лемегу Ірину Петрівну із значним успіхом її учениці та ДЯКУЄМО за представлення Сокальщини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)