Проблемне методичне об'єднання «МЕДІАКОМПЕТЕНТНІСТЬ»

2 квітня 2018 року в приміщенні Сокальської Малої академії учнівської молоді відбулось ІІІ засідання інтегрованого методичного об'єднання вчителів біології і хімії, яке працює над проблемою «Формування медіакомпетентностей через вдосконалення рівня володіння сучасними інформаційно-комунікативними технологіями». 
Під час засідання розглянули теоретичні основи способів ефективного використання медіа в навчальному процесі. 
Керівник ІПМО Залівський Іван Антонович продемонстрував майстер-клас на тему «Форми Google у навчанні: створення вікторин, анкет, опитувальників і тестів для блога». Також відбувся практикум у набутті вмінь по створенню тестів та завантаженні інформації на блог. 




У травні планується  дистанційне  засідання, під час якого  відбудеться інспектування блогів на наявність завдань та підведення рейтингу активності цього навчального року. Вчителям запропоновано відповісти на запитання анкети онлайн, яке буде розміщено на блозі ChemBiS (http://sokalch.blogspot.com).


Коментарі

  1. Засідання було дуже корисним для всіх тих, хто цікавиться ІКТ. Для себе почерпнула багато цікавої та корисної інформації, яку буду використовувати у своїй роботі. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за пізнавальний майстер-клас, дуже сподобалось, тому уже добавила форму google у свій блог також

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)