22 жовтня 2020 року, відбулась конференція  для вчителів біології, хімії та основ здоровя Сокальського району на тему «Технології сучасного уроку». Конференція відбулась на платформі Zoom,в ній прийняло участь 43 педагога освітніх установ нашого району.

 Консультант Сокальського Центру професіного розвитку педагогічних працівників  Олена Батіг розповіла про становлення форм організації системи навчання в суспільстві, недоліки та позитивні риси класно-урочної системи, докладно зупинилась на понятті – технологія та проаналізувала основні сучасні технології освітнього процесу –  інтерактивного навчання, особистісно-орієнтовного навчання, проблемного навчання -   їх особливості у процесі активізації пізнавальної діяльності. У своїй доповіді наголосила про те, що використання інноваційних технологій значно підвищує інтерес не тільки до предмету, а й покращує рівень досягнення знань здобувачів освіти.

Другим питанням конференції було ознайомлення із «Положенням про дистанційну освіту», новими правилами дистанційного навчання, які набули чинності з 16 жовтня цього року.

Посилання на презентацію:
https://drive.google.com/file/d/1eJ2m_4Qd4gXa5DUUl1o4nqOOGY4ANQ98/view?usp=sharing 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)