ОНЛАЙН-КУРС "АВТОСТОПОМ ПО БІОЛОГІЇ"

                                                                    Шановні колеги!
Міністерство освіти і науки Укоаїни повідомляє, що на сайті студії онлайн-освіти                          EdEra https://ed-era.com/biology-zno та на платформі громадської спілки "Освіторія" iLearn http://ilearn.org.ua/coursе/view.php?id=50 розміщено онлайн-курс з біології "Автостопом по біології".
Курс допоможе вчителям біології впровадити методики змішаного навчання та "перевернутого уроку", та учням, які готуються до ЗНО з біології.
Курс "Автостопом по біології" складається з 42 відео, кожне з яких до 8 хвилин. Вони поєднують теоретичну частину з живими прикладами і графічними анімаціями. У матеріалах пояснюються біологічні процеси в реальних життєвих ситуаціях - в спортзалі, ботанічному саду, шкільній їдальні. До кожної теми за принципом мікронавчання представлені конспекти, інтерактивні глюсарії усіх термінів та тестові запитання, побудовані на основі прогарми ЗНО з біології. 
Заняття проводять експерти, бакалаври біології, зараховані на магістерську програму Neuroscience в Університеті Геттіннгена (Німеччина) Анна Ляшенко та Владислав Дембровський.
Програму курсу створено на основі статистики попередніх років складання ЗНО з біології. Курс складається з 5 модулів:
1. Ознаки живого.
2. Клітина.
3. генетика та розмноження.
4. Ботаніка.
5. Фізіолгія людини.
Курс є безкоштовним і доступним 24 години з любого пристрою, що має доступ до мережи Інтернет.
Прошу довести цю інформацію до випускніків, які готуються до ЗНО з біології, активно пропагувати та рекомендувати курс учням старших класів.
Вчителям біології рекомендую ознайомитись та використовувати на уроках відео, тести в якості однієї з форм активізації пізнавального інтересу для вивчення біології, при роботі з обдарованими дітьми в процесі підготовки до предметної олімпіади.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)