СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ «ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО/ДПА З БІОЛОГІЇ»

18 лютого 2019 року в Сокальській ЗШ І-ІІІ ст. №4 відбувся семінар-практикум  учителів біології  «Готуємось до ЗНО/ДПА».
Методист Сокальського РМК Олена Батіг ознайомила присутніх педагогів із методичними рекомендаціями щодо підготовки учнів 9-х  і 11-х класів до ЗНО/ДПА з біології. У своїй доповіді вона наголосила на психологічних порадах учителям та учням щодо підготовки до тестів, особливостях тесту 2019 року, формах тестових завдань, проаналізувала типові помилки, допущені учнями в тестах  ЗНО – 2018.
Керівник РМО учителів біології Наталія Гладиш (вчитель Волицької ЗШ І-ІІІ ст.) поділилась досвідом складання завдань для ДПА з біології за курс основної школи, продемонструвала та проаналізувала варіанти завдань для ДПА в 9 класі.
Також під час семінару обговорили успіхи учнів нашого району участі в обласних олімпіадах в біології та екології, привітали педагогів, які підготували переможців та призерів: Цьому Ірину Петрівну(вчителя Белзького ОЗЗСО), Кріцак Надію Ярославівну (Варязька ЗШ І-ІІІ ст.), Мроць Ольгу Петрівну (вчителя біології ЗЗСО Сокальський ліцей №1 ім. О. Романіва).
У різному обговорили організаційні питання щодо організації зустрічі вчителів біології із головним редактором журналу «Колосок» Дарією Бідою, районної екологічної конференції «Екологічні проблеми сьогодення та майбутнього»



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)