НАСКРІЗНА ЗМІСТОВНА ЛІНІЯ «ПІДПРИЄМЛИВІСТЬ І ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ»

15 січня 2019 року в ЗЗСО Сокальський ліцей №1відбулось засідання інтегрованого методичного об’єднання вчителів біології і хімії,яке працює над проблемою «Формування предметної компетентності у вивченні біології і хімії через використання інтелектуально-динамічних ігрових технологій».
Методист Сокальського РМК Батіг Олена Іванівна у формі презентації розповіла присутнім педагогам про теоретичні основи впровадження наскрізної лінії «Підприємливість і фінансова грамотність» у процес викладання предметів біологія і хімія;  проектно-рольові ігри з біології і хімії як форму реалізації наскрізної змістовної лінії «Підприємливість і фінансова грамотність».
Присутні педагоги поділились на групи та користуючись підручниками, навчальною програмою, спробували скласти завдання з елементами проектно-рольових ігор для розвитку даної наскрізної лінії. Результатом став виступ представника групи перед аудиторією з методичним супроводом виробленого продукту.

Також відбулось засідання творчої групи вчителів хімії, яка працює над створенням єдиного каталогу інструктажів з безпеки життєдіяльності при проведенні лабораторних досліджень, практичних робіт, демонстраційних дослідів в процесі вивчення предмету за оновленою програмою 7-11 класів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)