РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПАСПОРТИЗАЦІЇ КІМНАТНИХ РОСЛИН

Шановні колеги!!! 29 серпня в Сокальській ЗШ І-ІІІ ступенів №2 відбудуться засідання районних методичних об'єднань. Вчителів біології на 10 годину, вчителів хімії на 11 годину.
Прохання для заповнення даних мати записані електронні адреси поштових скриньок та блогів та номери телефонів.
Прошу переглянути рекомендації для оформлення внутрішнього озеленення шкільних приміщень, т.т. щодо паспортизації кімнатних рослин.В кабінеті біології, у коридорних приміщеннях, в кабінетах початкових класах рекомендується паспортизувати кімнатні рослини з вказівкою на етикетці назви рослини (родової та видової, бінарною номенклатерою, латинської назви, родини та батьківщини).
Пропоную використати досвід щодо оформлення паспортизації вчительки біології Сокальської ЗШ І-ІІІ ст.№5 Рупи Галини Романівни, Вона створила етикетки не лише з переліком назви рослини, родини та батьківщини, а й помістила світлину рослини та рекомендації щодо догляду за рослиною. З цієї статті можна скопіювати етикетки та використати для оформлення озеленення; Роздрукувати та роздати вчителям іншим предметам, за виглядом на картинці вони без особливих зусиль здійснять паспортизацію. Це можна зробити і за допомогою учнів середніх та старших класів. Бажаю успіху!

Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Тестовий контроль знань по темі «Метали» Хімія, 11 клас (рівень – стандарт)

Контрольна робота з хімії 11 клас (рівень – стандарт) по темі «ХІМІЧНІ РЕАКЦІЇ»

ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ З ХІМІЇ ПО ТЕМІ «ХІМІЧНИЙ ЗВ'ЯЗОК» (11 КЛАС, РІВЕНЬ – СТАНДАРТ)